Home » Local » Rând la audiențe la Prefectura Vaslui! Urmează audiențe în comunele Lunca Banului și Stănilești

Rând la audiențe la Prefectura Vaslui! Urmează audiențe în comunele Lunca Banului și Stănilești

Un număr de 15 persoane s-au prezentat astăzi la sediul Instituției Prefectului- Județul Vaslui, la audiențele săptămânale.

“Am discutat cu oamenii despre problemele pe care le întâmpină. În cadrul acestor audiențe, am acordat atenție temelor legate de fondul funciar, solicitărilor de documente, cererilor de ajutor pentru persoanele cu dizabilități. Am înregistrat și o solicitare pentru sprijin în extinderea unei rețele electrice. Fiecare problemă prezentată a fost ascultată cu atenție, iar toate cererile cetățenilor au fost preluate și transmise colegilor sau altor instituții abilitate spre soluționare.

Doresc să aduc la cunoștința tuturor că, în urma solicitărilor primite de la mai mulți cetățeni, am decis să mă deplasez în zilele următoare în comunele Lunca Banului și Stănilești. Scopul este de a colabora cu autoritățile locale pentru identificarea unor măsuri eficiente în rezolvarea problemelor comunităților din aceste comune. Instituția Prefectului își asumă responsabilitatea de a analiza cu atenție fiecare caz în parte și de a căuta soluții în conformitate cu legislația în vigoare.

Încurajez cetățenii să se adreseze și pe viitor Instituției Prefectului, care va continua să ofere sprijin și să răspundă nevoilor comunității“ , a transmis prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei .

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*