Home » Local » Scandal pe terenul de sport! Un bărbat din comuna Pădureni a lovit cu pumnii și cu picioarele un minor

Scandal pe terenul de sport! Un bărbat din comuna Pădureni a lovit cu pumnii și cu picioarele un minor

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Pădureni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională unui bărbat, din Pădureni, bănuit că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat un minor, în vârstă de 14 ani, la data de 22 octombrie 2023, pe un teren de sport din comuna Pădureni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că, la data de 22 octombrie 2023, ora 13.00, pe un teren de sport din localitatea Pădureni, pe fondul unei stări conflictuale spontane apărute între copiii care jucau fotbal, tatăl unuia dintre participanți, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și ar fi agresat persoana vătămată, un minor din aceeași localitate, lovind-o cu pumnii și cu picioarele.

Ca urmare a agresiunii, victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 25 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au luat bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*