Home » Local » Case ridicate fără autorizație de construcție în comuna Dragomirești

Case ridicate fără autorizație de construcție în comuna Dragomirești

Astăzi, în calitate de prefect al județului Vaslui, am efectuat o vizită în comuna Dragomirești, însoțit de colegii din cadrul Instituției Prefectului, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care au construite case în extravilanul satului Popești și care nu dețin autorizație de construcție. De asemenea, respectivele locuințe nu sunt conectate la rețeaua de curent electric. Imobilele se află pe terenul privat al UAT Dragomirești, care, din cauza stadiului neterminat al Planului Urbanistic General (PUG), nu poate fi trecut din extravilan în intravilan.

Împreună cu autoritățile locale le-am transmis cetățenilor afectați de această problemă că vom căuta soluțiile legale pentru a-i ajuta. Înțelegem importanța rezolvării acestei situații, deoarece asigurarea unui mediu locativ adecvat și accesul la servicii de bază sunt drepturi fundamentale ale cetățenilor.

Ne dorim ca, prin efortul comun și prin respectarea principiilor de transparență și responsabilitate, să găsim soluții adecvate și să oferim oamenilor condiții de trai corespunzătoare.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura