Home » Local » Bărbat din Bârlad, specializat în furtul de bijuterii! Prejudiciul este estimat la peste 20.000 de lei

Bărbat din Bârlad, specializat în furtul de bijuterii! Prejudiciul este estimat la peste 20.000 de lei

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și de furt calificat, în formă continuată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de furt calificat, în formă continuată, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2023, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi fost sustras, prin folosirea de amenințări, mai multe bijuterii de la un operator economic de pe strada Republicii. Totodată, acesta ar fi sustras și ar fi încercat să sustragă bani și bijuterii de la mai mulți operatori economici.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 20.000 de lei.

La data de 2 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tâlhărie și furt calificat, în formă continuată.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*