Home » Local » Scandal pe o terasă din comuna Dimitrie Cantemir! Poliția Huși a reținut trei bărbați și o femeie

Scandal pe o terasă din comuna Dimitrie Cantemir! Poliția Huși a reținut trei bărbați și o femeie

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 43 de ani, și o femeie, în vârstă de 29 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir și municipiul Huși, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională a doi frați, din comuna Dimitrie Cantemir, și a doi concubini, din comuna Dimitrie Cantemir și municipiul Huși. bănuiți că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, s-ar fi agresat reciproc și ar fi proferat amenințări, la data de 28 octombrie 2023, în localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, pe terasa unui spațiu comercial.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au stabilit că, la data de 28 octombrie 2023, ora 20:25, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spontane, persoanele cercetate ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și s-ar fi agresat reciproc.

În urma agresiunii reciproce, victimele au suferit leziuni ce necesită 27-28 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (pentru femeia în vârstă de 29 de ani), respectiv 7-8 zile și 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (pentru cei doi frați, în vârstă de 25, respectiv 31 de ani) conform raportului de expertiză emis de către medicii legiști.

La data de 3 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au luat față de cele patru persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 4 noiembrie 2023, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*