Home » Local » Un tânăr a spart un magazin în municipiul Vaslui, de unde a furat bani și electronice

Un tânăr a spart un magazin în municipiul Vaslui, de unde a furat bani și electronice

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Puiești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din comuna Puiești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că, în perioada 27  – 28 octombrie  2023, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, într-un spațiu comercial amplasat pe strada Ștefan cel Mare, și ar fi sustras un laptop și o bijuterie. Totodată, acesta ar fi sustras 2.000 de lei, din incinta unui magazin.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 5.200 de lei.

La data de 6 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*