Home » Local » Eveniment de marcă la Vaslui! Vlăduț Mocanu a prezentat Cupa Mondială 2023 la minifotbal

Eveniment de marcă la Vaslui! Vlăduț Mocanu a prezentat Cupa Mondială 2023 la minifotbal

de Dănuț CIOBANU 

Vlăduț Mocanu, fotbalist al echipei Inter Traian Vaslui, a câștigat împreună cu echipa României titlul mondial la minifotbal. Ieri, în sala de ședințe a Primăriei Vaslui, sportivul a prezentat Cupa Mondială. România este noua Campioană Mondială la Minifotbal, după ce a câștigat WMF World Cup, competiție găzduită în acest an de Emiratele Arabe Unite.

La eveniment au mai participat și primarul municipiului Vaslui,Vasile Pavăl, secondat de viceprimarul Lucian Braniște, Organizatorii au precizat că Vasluiul este printre primele orașe din țară în care a fost prezentată Cupa Mondială.

„Privind acest trofeu, pot spune că trăim un moment de excepție, fiind pentru prima dată când la Vaslui poposește o Cupă Mondială, indiferent de sport, și, mai ales, pentru că la câștigarea ei a contribuit și un tânăr născut în județul nostru și format la echipe din municipiu. Mă înclin în fața celor care au reușit această performanță și felicit pe toți cei care au contribuit la acest lucru, începând de la jucători, părinții acestora, antrenorii echipelor de club, stafului echipei naționale și a celor din federație care au văzut potențialul acestui tânăr pe care, nu ascund acest lucru, mi-aș dori să-l văd evoluând la CSM Vaslui, să ne ajute să ajungem acolo unde consider că ne este locul, respectiv în primele eșaloane ale Campionatului Național de Fotbal”, a spus Vasile Pavăl.

La rândul lui, Vlăduț Mocanu și-a manifestat satisfacția pentru trofeul câștigat.

„Sunt foarte bucuros și mândru că am putut face parte din echipa națională care a câștigat în premieră trofeul suprem la minifotbal. Doresc să mulțumesc familiei, stafului tehnic, colegilor și în special managerului echipei naționale, domnul Dan Ștefan Cojocaru, cel care care m-a sprijinit necondiționat încă de la 18 ani, a crezut în mine și m-a adus la echipă. Mă bucur că am participat la câștigarea acestei cupe pe care, iată, am adus-o în județul meu natal. Înainte de finală, am simțit că trebuie să fac ceva pentru a mulțumi tuturor concetățenilor care m-au ajutat și îndrumat și să arăt lumii că sunt mândru că sunt vasluian. Am luat un creion și am scris numele Vaslui, pe tricou, și sunt bucuros că am putut arăta întregii lumi, acest lucru”, a spus Vlăduț Mocanu

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*