Home » Local » Autoturisme radiate din circulație, descoperite în trafic

Autoturisme radiate din circulație, descoperite în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la doi bărbați cu cetăţenie Republica Moldova care au fost depistați în trafic, conducând autoturisme neîmatriculate.

În ziua de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, doi cetățeni din Republica Moldova, ambii în vârstă de 40 de ani, conducând fiecare câte un autoturism, marca Ford, cu număr de înmatriculare specific Danemarca.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismelor în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acestea sunt radiate din circulaţie de autorităţile din Danemarca începând cu data de 19.06.2023, respectiv 06.09.2023.

În ambele cauze, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: