Home » Local » Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de poliţiștii de frontieră hușeni

Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de poliţiștii de frontieră hușeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui vasluian depistat în trafic tractând o remorcă care nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean român, în vârstă de 44 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, tip platformă, aceasta din urmă având aplicată o plăcuță din carton, având scris numărul de înmatriculare al microbuzului.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a remorcii, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: