Home » Local » Cetățean din Republica Moldova, testat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.

Cetățean din Republica Moldova, testat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși au identificat în trafic, un cetățean din Republica Moldova  cu privire la care au avut bănuiala rezonabilă, în urma testării,  că ar fi consumat substanțe psihoactive.

În data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 10.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, în zona de competenţă, pe linia depistării conducătorilor auto care au consumat substanțe psihoactive, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși-I.T.P.F. Iași împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși-I.P.J. Vaslui au efectuat semnalele regulamentare de oprire, pe comunicația DE581, la intrarea în P.T.F. Albița, pentru autovehicul condus de un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 43 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Municipal Huși, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura