Home » Local » Înmormântat cu onoruri militare! Maiorul Florin Burghelea a fost condus pe ultimul drum

Înmormântat cu onoruri militare! Maiorul Florin Burghelea a fost condus pe ultimul drum

O mare de oameni, bârlădeni, vasluieni, hușeni și ieșeni au participat astăzi la înmormântarea colegului nostru, maiorul Florin Burghelea. Tragedia care a lovit Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui, a avut astăzi un deznodământ oficial, maiorul Florin Burghelea a fost condus pe ultimul drum, salvatorul fiind înmormântat la Bârlad, în cimitirul „Eternitatea”. Maiorul Florin Burghelea a fost înmormântat cu onoruri militare, așa cum merită orice salvator trecut la cele veșnice. Salvatorii pompieri iubesc și respectă viața. De aceea se și luptă pentru salvarea a tot ceea ce înseamnă viață. Totodată, pompierii conștientizează și respectă moartea, din cauză că, aproape zilnic, ei duc o luptă nedreaptă cu moartea.

Pompierii se luptă pentru salvarea vieții semenilor, însă, cel mai trist este că, uneori rănile nevăzute ale acestei continue înfruntări îi răpun chiar pe salvatori. Miercuri, 15 noiembrie, o inimă de salvator a încetat să mai bată, iar un suflet curat a început călătoria spre Rai.

Camaradul nostru, maiorul Florin Burghelea ne va veghea din Ceruri.

Este greu să vorbim despre camaradul nostru la trecut, trupul lui s-a întors în țărână, dar spiritul lui trăiește prin noi cei care îl vom pomeni de-acum încolo, dar și prin cei pe care i-a salvat, după ce familia a fost de acord cu prelevarea organelor viabile și compatibile.

În urma sa, maiorul Florin Burghelea a lăsat doi copii care nu înțeleg nicicum de ce au rămas fără stâlpul casei, o soție îndurerată, o mamă întristată, doi frați, prieteni și colegi care de-acum îl vor pomeni în gândurile lor pe omul care reușea mai mereu să nu supere pe nimeni.

Dumnezeu să te ierte, camarade!

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*