Home » Local » Gică Crețu, liderul de sindicat de la Protecția Copilului Vaslui, a fost ales vicepreședintele Federației Columna

Gică Crețu, liderul de sindicat de la Protecția Copilului Vaslui, a fost ales vicepreședintele Federației Columna

În perioada 16-18 noiembrie 2023, au avut loc lucrările Congresului al-V-lea al Federației COLUMNA-SCOR. Printre altele, congresul a marcat predarea ștafetei conducerii către noua echipă de conducere.

De asemenea, congresul a reprezentat un moment de  bilanț al ultimilor 4 ani, fiind prezentate delegaților și aprobate raportul Biroului Executiv și al Comisiei de Revizie și Control Financiar.

În cadrul întâlnirii a fost aleasă conducerea Federației COLUMNA-SCOR pentru următorul mandat de 4 ani, în echipa de conducere fiind ales ca vicepreședinte și Gică Crețu, liderul Sindicatului de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

„Evenimentul s-a constituit și într-un moment festiv întrucât federația a împlinit în acest an 18 ani de la înființare. De asemenea, au fost aleși și noii membrii ai Comisiei de Revizie și Control. În această nouă formulă, împreună cu ceilalți membrii ai Consiliului Național, Federația COLUMNA-SCOR va continua demersurile necesare ameliorării condițiilor de muncă și de salarizare a celor peste 32.000 de membrii pe care îi reprezentăm”, a spus Gică Crețu.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: