Home » Local » Șofer beat, reținut de polițiști! Bărbatul a înregistrat o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șofer beat, reținut de polițiști! Bărbatul a înregistrat o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 19 noiembrie 2023, ora 17.17, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în municipiul Vaslui, pe strada Metalurgiei, s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 56 de ani, din Vaslui, care se deplasa pe strada Metalurgiei, nu ar fi respectat o distanță laterală suficientă, acroșând un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 23 de ani, care se deplasa din sens opus.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, bărbatul de 56 de ani înregistrând o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 noiembrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: