Home » Local » Explozie la o butelie încărcată cu GPL! Un bărbat din Stănilești a fost rănit

Explozie la o butelie încărcată cu GPL! Un bărbat din Stănilești a fost rănit

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în urma producerii unei explozii într-o locuință.  Din primele informații, o butelie încărcată cu GPL a explodat într-o locuință din localitatea Stănilești, comuna Stănilești, proprietarul imobilului fiind rănit. Explozia nu ar fi fost urmată de izbucnirea unui incendiu.

Pentru asigurarea îngrijirilor medicale pentru victima exploziei, la caz a fost alocată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La fața locului, salvatorii au găsit un bărbat în vârstă de 44 ani care a fost rănit în urma exploziei. Victima a primit primele îngrijiri medicale în ambulanța SAJ Vaslui, în acest moment bărbatul fiind transportat la o unitate medicală de specialitate. Victima are arsuri pe membrele superioare și inferioare, la nivelul feței și gâtului, precum și la nivelul toracelui.

Pompierii militari au efectuat recunoașterea zonei și au constatat că s-a produs o explozie în camera boilerului, în urma acumulării unei cantități de gaze, de la o butelie încărcată cu GPL, recipient sub presiune care avea scăpări de gaze. Deflagrația nu a fost urmată de izbucnirea unui incendiu. În urma deflagrației nu a fost avariată niciuna dintre cele două butelii aflate în locuință.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*