Home » Local » Șofer reținut! Bărbatul din Oltenești a fost prins la volan cu o valoare de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șofer reținut! Bărbatul din Oltenești a fost prins la volan cu o valoare de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 18 noiembrie 2023, ora 23.30, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Decebal din municipiul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 23 de ani, din comuna Oltenești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Ieri, 21 noiembrie 2023, în urma cercetărilor efectuate și în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*