Home » Local » Scandal în comuna Ferești! Un bărbat a agresat trei persoane pe terasa unui spațiu comercial

Scandal în comuna Ferești! Un bărbat a agresat trei persoane pe terasa unui spațiu comercial

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Ferești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Ferești, bănuit că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat trei persoane, la data de 21 noiembrie 2023, în localitatea Ferești, pe terasa unui spațiu comercial.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au stabilit că, la data de 21 noiembrie 2023, ora 16:30, pe fondul consumului de alcool, persoana cercetată ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat trei persoane care se aflau pe terasa spațiului comercial și pe drumul public adiacent.

La data de 22 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanța de judecată dispunând față de bărbat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*