Home » Local » Județul Vaslui este sub avertizare meteo cod portocaliu de ninsori și viscol!

Județul Vaslui este sub avertizare meteo cod portocaliu de ninsori și viscol!

Meteorologii au emis și o avertizare cod portocaliu, valabilă de duminică, 26 noiembrie 2023, ora 02:00, până duminică, 26 noiembrie, ora 16:00.

În intervalul menționat în județul Vaslui va ninge și va fi viscol.Vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 75…85 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

În această perioadă, Consiliul Județean Vaslui va acorda o atenție deosebită circulaţiei pe drumurile județene, având în vedere că se aşteaptă depuneri de zăpadă.

Situația este monitorizată atent de conducerea instituției, astfel încât să se poată asigura o cât mai eficientă coordonare a intervenţiilor cu utilaje de deszăpezire şi a resurselor necesare.

„Cei care intenționează să efectueze deplasări în acest interval recomandăm să verifice condițiile de drum înainte de a pleca la drum, pentru a găsi rute alternative mai sigure. Nu plecați la drum, dacă nu aveți mașinile pregătite pentru condiții de iarnă”, a precizat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*