Home » Local » Mai multe drumuri județene au fost închise! Restricții de circulație pe DN 24 D

Mai multe drumuri județene au fost închise! Restricții de circulație pe DN 24 D

La această oră, în județul Vaslui se acționează pe drumurile din județ unde apar probleme. La momentul acesta sunt restricții de circulație pe DN 24 D, iar pe restul drumurilor naționale se circulă în condiții de iarnă. Au fost închise două drumuri județene: DJ 244 I Murgeni-Sărățeni

DJ 244 K Tanacu-Bălțați. Toate utilajele sunt în continuare pregătite să intervină.

Județul Vaslui se află sub avertizare meteo-COD PORTOCALIU de ninsoare și viscol până la ora 20.00. Vizibilitatea este scăzută sub 50 m. Conduceți cu prudență și atenție! Nu plecați la drum în următoarele ore dacă nu este imperios necesar.

În contextul emiterii de către Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a unei noi atenționări meteo pentru mai multe județe din sud-estul țării, domnul prefect Daniel Onofrei a participat astăzi la o videocnferință cu prefecții, susținută la sediul Ministerului Afacerilor Interne, de domnul ministru Cătălin Predoiu.

S-a instituit COD ROȘU pentru județele Constanța, Tulcea, Galați și Brăila, începând cu ora 10:00 și până la ora 16:00.

COD PORTOCALIU pentru Bacău, Vaslui și Vrancea.

Fenomene vizate:

Intensificări puternice ale vântului cu rafale ce pot depăși 90…100 km/h. Viscol puternic, cu consecințe semnificative asupra circulației rutiere și feroviare.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*