Home » Administratie » Investiția la cele două blocuri ANL din orașul Negrești este aproape de finalizare

Investiția la cele două blocuri ANL din orașul Negrești este aproape de finalizare

Primăria Negrești a recepționat instalația de alimentare cu energie electrică pentru cele două blocuri ANL care se construiesc în oraș. În paralel, urmează montarea celor 32 de contoare individuale pentru fiecare apartament.

Cristi Rusu, primarul orașului Negrești, a spus că instalațiile de apă, gaze naturale, canalizare sunt deja realizate, iar în prezent se lucrează intens la amenajările exterioare, alei, spații verzi, parcare și platforma de gunoi menajer.

„Extindem și rețeaua de electricitate pe strada Gării, de la FUC, prin fața fostei fabrici de Filatură, până la intersecția cu calea ferată a drumului ce duce spre Valea Mare. Stâlpii sunt plantați, rețeaua este montată, iar în luna ianuarie va veni și postul de transformare care alimentează această rețea. Cei care au terenuri în acea zonă, inclusiv spații de producție, își pot face planuri pentru a construi acolo, deoarece , în sfârșit, vor avea rețea de electricitate”, a explicat primarul.

În ultimii ani, la nivelul orașului Negrești s-a extins rețeaua de electricitate pe strada Aleea Plopilor și în satul Cioatele unde municipalitatea acordă locuri de casă pentru tineri.

A fost extinsă și rețeaua de gaze naturale și sunt alimentate cu gaze naturale instituții publice esențiale cum ar fi grădinițe, școli, Casa de cultură (parțial) și două săli de sport.

„Vom continua extinderea rețelelor de utilități și sperăm ca într-un timp scurt, de câteva luni, să venim cu o veste foarte bună despre un proiect de extindere a rețelelor de gaze naturale la care lucrăm intens”, a mai adăugat Cristi Rusu.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*