Home » Local » Condamnat căutat de autoritățile din România, depistat la controlul de frontieră

Condamnat căutat de autoritățile din România, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şireţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă  privativă de libertate de un an,  pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere.

În ziua de 3 decembrie a.c, în jurul orei 02.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în țară, pasager într-un microbuz, un bărbat cu cetățenie Republica  Moldova, în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă Interpol cu mențiunea persoană urmărită internațional în vederea arestării, emisă de autoritățile din România, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru  săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*