Home » Local » Corneliu Bichineț a lansat cartea „Sub zodia lui Orlando”

Corneliu Bichineț a lansat cartea „Sub zodia lui Orlando”

Fostul președinte al CJ Vaslui, Corneliu Bichineț, și-a lansat cea mai recentă carte în cadrul Zilelor Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui. Evenimentul s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea vasluienilor, dornici să afle poveștile desprinse din realitate de autor.

„Sub zodia lui Orlando” este o carte desprinsă din cotidianul orășelului Negrești, locul în care se petrec multe întâmplări și în care monotonia lipsește cu desăvârșire, Corneliu Bichineț având o scriitură atât de originală și plină de umor, care te îndeamnă la lectură.

„Îl felicit pe domnul Corneliu Bichineț pentru că are timp să scrie, mai ales într-o perioadă în care lectura nu mai atrage tânăra generație. Este un portstindard al scrisului de tipar și sper ca tinerii de azi să aibă curiozitatea să citească. Autorul este un povestitor original, care capacitează lumea către lectură. Îi doresc multă sănătate și îl așteptăm cu noi volume”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Volumul a fost prezentat de Cassian Maria Spiridon, președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Iași, Marius Chelaru, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Iași și Pavel Toma, președinte al cenaclului literar ProLitera, Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*