Home » Culture » Expoziția „Vasluiana” de la Muzeul Județean Vaslui poate fi vizitată până la data de 10 ianuarie 2024

Expoziția „Vasluiana” de la Muzeul Județean Vaslui poate fi vizitată până la data de 10 ianuarie 2024

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui prelungește până la data de 10 ianuarie 2024 perioada de vizitare a expoziției „VASLUIANA – Interferențe plastice pe meleaguri vasluiene”.

Proiectul expozițional aflat la cea de-a III-a ediție oferă publicului vizitator, în cele peste 150 de lucrări de pictură, grafică, sculptură și tapiserie, un dialog vizual între clasic și modern, de la lucrări figurative la reprezentări abstracte, de la portrete, peisaje și naturi statice la compoziții metafizice.

„Diversitatea operelor expuse validează evoluția artiștilor din județul Vaslui, dar și calitatea lucrărilor, ilustrând interferențele artei contemporane cu actualele tendințe specifice viziunii fiecărui creator de frumos în parte. Invităm în continuare publicul larg să admire aceste lucrări de artă plastică. Programul de vizitare este de marți până duminică în intervalul orar 9:00 – 17:00”, au precizat organizatorii evenimentului.

Printre autorii lucrărilor se numără Ovidiu Agavriloaei, Dan Bălan, Daniel-Ionuț Bulgaru, Cezar-Silviu Crăciun, Raluca Dănăilă, Cornelius-Ioan Drăgan etc.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*