Home » Local » Accident feroviar în Grivița! Un tren de călători a lovit un autoturism în care erau două persoane

Accident feroviar în Grivița! Un tren de călători a lovit un autoturism în care erau două persoane

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2  (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident feroviar produs la o trecere la nivel cu calea ferată, între localitățile Grivița și Bălăbănești (DN24 D). În accident a fost implicat un tren de călători și un autoturism, în cele două mijloace de transport aflându-se 43 de persoane (39 de călători, un conductor, un controlor, în tren, precum și două persoane în autovehicul). La fața locului a intervenit și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (autoturismul a fost târât pe calea ferată cel puțin 150 metri, după care a lovit un parapet) și două persoane autoevacuate din autovehicul.

Persoanele aflate în  autovehicul au fost evaluate, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Persoanele aflate din tren au fost  evaluate, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident feroviar sunt efectuate de polițiști.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*