Home » Local » Geci perfecte de iarnă pentru micuțul familiei

Geci perfecte de iarnă pentru micuțul familiei

Acum că sezonul rece își face simțită prezența, este momentul potrivit ca dumneavoastră și membrii familiei să treceți la îmbrăcămintea groasă, de iarnă. Și cum fiecare persoană în parte, de la mic la mare, merită toată atenția din lume, este o ocazie perfectă pentru alegerea de noi ținute, accesorii sau piese vestimentare. Însă noi, în rândurile ce urmează, vrem să ne concentrăm pe hainele pentru copii, în special pentru băieți. Dacă la adulți schimbarea garderobei poate fi ceva mai ușoară, în cazul copiilor este mai dificil să potriviți hainele pentru o vreme capricioasă cu preferințele lor în materie de modă. De aceea vrem să vă sărim în ajutor și să vă enumerăm câteva tipuri de geci băieți pentru sezonul rece. Astfel, veți reuși să vă inspirați de la modele de haine atrăgătoare și să vă gândiți dacă se potrivesc sau nu cu stilul copilului dumneavoastră. Să începem!

Băieții tind să prefere un stil de îmbrăcăminte sporty și casual. Zis și făcut. În zilele de astăzi, trendurile în materie de geci băieți sunt din ce în ce mai versatile, potrivindu-se atât pentru ocazii mai selecte, cum ar fi sărbătorile sau mersul la școală, cât și pentru zilele obișnuite de mers în parc sau în excursie cu familia. Astfel, au început să apară pe piață tot felul de modele de jachete ce se asortează la perfecție ba cu blugii sau pantalonii de trening, ba cu hanoracele pentru băieți sau cămășile. Deci dispuneți de multă libertate când vine vorba de formarea ținutelor. Tot ce trebuie să mai luați în considerare sunt culorile de sezon. Cu cât alegeți o culoare mai versatilă, cu atât micuțul dumneavoastră va putea purta geaca la mai multe activități. Puteți alege dintre nuanțele de negru, maro, verde și bleumarin, acestea fiind cele mai potrivite culori pentru iarna acestui an. Cât despre modelele de geci, aflați în continuare care sunt cele mai populare.

  • Modele de geci pentru sezonul rece

Gecile băieți se remarcă prin multitudinea de buzunare utile, modelul drept și sportiv și libertatea pe care o oferă în mișcare. Nu este greu să alegeți o astfel de jachetă, însă trebuie să știți ce modele sunt populare, mai întâi de toate. Printre acestea se numără gecile parka, cele de fâș și cele de fleece. În continuare, vă vom detalia caracteristicile fiecăreia, pentru a putea face alegerea perfectă.

  • Geaca parka: iese în evidență datorită lungimii până la genunchi și aspectului oversized. Acest design „oversized” a prins popularitate printre mulți copii, devenind o caracteristică obligatorie a hainelor de zi cu zi. Deci, pentru că parka dispune de aceasta, cu siguranță va fi o alegere potrivită. Ce mai puteți remarca la această jachetă este gluga îmblănită, o altă caracteristică demnă de apreciere. Astfel, în cazul zilelor geroase cu vânt nemilos, băiatul dumneavoastră va fi ferit de orice rafală tăioasă. Veți mai recunoaște geaca parka și datorită șnurului prezent în talie sau în partea de jos a jachetei. Acesta se poate ajusta după preferințe, fiind un accesoriu perfect pentru zilele friguroase, când iarna intră chiar și pe sub haine. Și nu în ultimul rând, buzunarele multiple au și ele un rol important. Acestea nu numai că vor fi utile pentru activitățile de zi cu zi, dar vor avea și un efect vizual plăcut, la modă.
  • Geaca de fâș: se remarcă datorită design-ului tipic în „felii” și foșnetului pe care îl provoacă la purtare. Deși acest sunet nu este deloc deranjant, este totuși un aspect de luat în considerare. Totodată, veți mai recunoaște acest tip de geacă și datorită modelului său mai slim decât al jachetei parka, dar și lungimii până în talie. Dacă geaca precedentă i-a protejat băiatului și spatele, geaca de fâș nu va mai face acest lucru. Însă ea vine totuși cu un avantaj și anume, acela de a-l feri cel mai bine de vânt și viscol. Fâșul este un material rezistent la apă și rafale puternice, deci micuțul familiei va dispune de o geacă protectoare.
  • Geaca de fleece: iată-ne ajunși și la al treilea model. Aceasta se remarcă datorită materialului plușat de la suprafață, fiind alegerea perfectă pentru zilele în care nu sunt anunțate precipitații. Dacă băiatul va ieși afară cu geaca de fleece pe vreme rea, riscă să o strice, ea nefiind rezistentă la apă. Cu toate acestea, materialul în sine este printre cele mai călduroase pe care le puteți alege pentru sezonul rece, făcându-l pe copil să se simtă de parcă este înfășurat în păturica preferată. Astfel, el va dispune și de confort, și de protecție contra iernii.

Acum că v-am enumerat cele mai populare geci băieți pentru acest sezon, merită să vă menționăm și câteva caracteristici de care să țineți cont înainte de achiziție.

  • Caracteristici de luat în considerare

Înainte să achiziționați geaca perfectă, iată ce trebuie să luați în considerare: ca haina să fie căptușită (pentru protecție sporită împotriva vântului), să fie impermeabilă (pentru zilele în care frigul și viscolul nu mai contenesc) și să aibă glugă (tot împotriva iernii aprige și a temperaturilor scăzute).

Și iată cum, după citirea sfaturilor noastre, ați ajuns la final. Sperăm că acest articol v-a fost de folos și că acum vă simțiți pregătit să-i luați tânărului băiețel o geacă perfectă de iarnă. Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*