Home » Local » Accident la ieșirea din Huși spre Albița! Salvatorii au găsit patru victime

Accident la ieșirea din Huși spre Albița! Salvatorii au găsit patru victime

Secția de pompieri Huși intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru descarcerarea, deblocarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, la ieșirea din Huși spre Albița (în apropiere de Stația metrologică). În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane.

La intervenție participă și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. La sosirea pompierilor salvatori au fost găsite patru victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

După stabilizarea autoturismului, pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea și deblocarea victimelor. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 44 de ani, au fost evaluați, starea unuia dintre aceștia fiind destul de gravă. În acest moment, toate cele patru victime sunt transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși.  Cei patru bărbați au suferit multiple traumatisme (craniene, ale membrelor inferioare și superioare).

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*