Home » Local » Conducea un ansamblu rutier, fără să deţină permis de conducere valabil pentru aceasta

Conducea un ansamblu rutier, fără să deţină permis de conducere valabil pentru aceasta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 09 decembrie a.c, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară,  un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani, care conducea un ansamblu rutier format din autoturism și remorcă, cu o masă totală maximă autorizată de 4.370 Kg.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce vehiculele în cauză .

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: