Home » Local » Peste 100 de elevi vasluieni au vizitat 20 de școli gimnaziale și licee din Raionul Strășeni – Republica Moldova

Peste 100 de elevi vasluieni au vizitat 20 de școli gimnaziale și licee din Raionul Strășeni – Republica Moldova

În perioada 8-10 decembrie a avut loc la Universitatea de Stat din Chișinău Forumul Educațional Transfrontalier ”Dialoguri și perspective despre leadership și management”, un prim eveniment organizat în cadrul parteneriatului dintre Direcția Generală Educație Cultură Strășeni și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Am avut parte de activități excelent organizate, de schimburi consistente de bune practici, de o primire foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o gazdele noastre și care a sfidat gerul și problemele de transport. Ne-am bucurat de o participare instituțională la un nivel foarte înalt și onorant prin prezența domnului Igor Șarov, Rectorul Universității de Stat din Chișinău, a doamnei deputat Liliana Nicolaescu-Onofrei, președinta Comisiei pentru Educație a Parlamentului Republicii Moldova și a doamnei Valentina Olaru, secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

În cadrul evenimentului au avut loc vizite pe care cei 130 de participanți vasluieni le-au întreprins la 20 de școli gimnaziale și licee din raionul Strășeni, timp în care au făcut cunoștință cu colegii și elevii moldoveni, au învățat mai multe unii despre alții și au pus bazele unor viitoare colaborări.

Mii de mulțumiri doamnei Lucia Caciuc-Roșioru și colegelor/colegilor de peste Prut pentru tot efortul organizatoric depus și tradus într-o experiență formativă de foarte înaltă ținută!

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*