Home » Administratie » Audiențe în municipiul Bârlad! Cetățenii au probleme legate de fondul funciar și asistența socială

Audiențe în municipiul Bârlad! Cetățenii au probleme legate de fondul funciar și asistența socială

Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui, a avut o serie de audiențe cu cetățenii din municipiul Bârlad, care au diverse probleme și întâmpină dificultăți în relația cu autoritățile locale.

Printre altele, bârlădenii au problemele legate de fondul funciar, canalizările defectuoase, lipsa marcajelor rutiere, acordarea ajutorului social și a celui de căldură, precum și soluționarea dreptului de proprietate în calitate de moștenitor.

Prefectul a precizat că a luat notă cu atenție de fiecare situație prezentată și va transmite instituțiilor abilitate să găsească soluții imediate pentru rezolvarea acestor probleme.

„Am avut discuții cu un crescător de animale care solicită sprijin în acordarea de pășune din partea UAT-ului din care face parte, în vederea creșterii animalelor. Această problemă a fost înregistrată și va fi tratată cu toată seriozitatea și promptitudinea cuvenite. În calitate de reprezentant al Guvernului, îmi reafirm angajamentul de a lucra în strânsă colaborare cu autoritățile locale și cu cetățenii pentru a identifica soluții eficiente și a asigura o bună guvernare în beneficiul întregii comunități”, a spus Daniel Onofrei.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*