Home » Local » Expoziție la Muzeul Județean Vaslui. Lucrări realizate de tinerii participanți la proiectul „Țesutul, meșteșug străvechi”

Expoziție la Muzeul Județean Vaslui. Lucrări realizate de tinerii participanți la proiectul „Țesutul, meșteșug străvechi”

Joi, 14 decembrie 2023, a avut loc la sediul Muzeului Județean ,,Ștefan cel Mare” Vaslui, în cadrul Expoziției Permanente a Secției de Etnografie și Artă Populară, vernisajul expoziției care aduce în atenția publicului o parte dintre lucrările realizate de tinerii participanți la activitățile proiectului – Țesutul, meșteșug străvechi, îmbrățișat de generația contemporană!.

Expoziția marchează închiderea proiectului cofinanțat de Primăria Municipiului Vaslui prin programul local pentru finanțarea nerambursabilă a activităților non-profit de interes general pe anul 2023 – domeniul Cultură, cu numărul de contract 88188/24.05.2023, în perioada 24 iunie – 15 decembrie 2023.

Membrii Asociației „Museum Vasluiensis” Vaslui invită  vasluienii să admire țesăturile realizate de tinerii participanți la lecțiile demonstrative de țesut care s-au desfășurat pe toată perioada de implementare a proiectului.

Mulțumim tuturor celor care au răspuns afirmativ provocării noastre de a țese la războiul de țesut. Activitatea noastră nu se oprește aici, vom continua să răspundem afirmativ numeroaselor solicitări pe care ni le-ați lansat.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*