Home » Administratie » Un nou termen de finalizare pentru depou! Investiția va fi recepționată în luna octombrie 2024

Un nou termen de finalizare pentru depou! Investiția va fi recepționată în luna octombrie 2024

Proiectul privind construcția unui depou pentru transportul public din municipiul Vaslui a fost trecut de pe POR 2014-2020 pe Programul Regional Nord-Est 2021-2027. Autoritățile locale au luat această măsură în scopul finalizării integrale a proiectului. Prin urmare, noul termen de finalizare a etapei a II-a a proiectului este data de 31 octombrie 2024.

Municipiul Vaslui a semnat pe data de 6 aprilie 2020 contractul de finanţare pentru „Proiect de realizare depou pentru transportul public”. Din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții și în sectorul energetic, au fost înregistrate întârzieri în implementarea investiției și a fost necesară o majorare a valorii totale a proiectului.

De altfel, cele două mari proiecte de investiții pe transport au afectat în cursul anului trecut execuția bugetului municipiului Vaslui pe secțiunea de dezvoltare. Este vorba despre extinderea rețelelor de transport și proiectul privind realizarea unui depou.

Din suma de 80 de milioane de lei care reprezintă nerealizări în cursul anului trecut pe secțiunea de dezvoltare, nu mai puțin 55 de milioane revin celor două obiective de investiții.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*