Home » Local » Incendiu într-o locuință din comuna Rebricea! Salvatorii au descoperit trupul carbonizat al unei femei

Incendiu într-o locuință din comuna Rebricea! Salvatorii au descoperit trupul carbonizat al unei femei

Stația de pompieri Negrești și Detașamentul de pompieri Vaslui au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate, pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Tufeștii de Jos, comuna Rebricea, pentru protecția vecinătăţilor, precum și pentru degajarea unei victime surprinse în incendiu.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată în întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați. După efectuarea recunoașterii, în interiorul  imobilului a fost descoperit trupul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 80 ani. Corpul femeii a fost degajat din flăcări, din nefericire, victima având arsuri incompatibile cu viața.

În acest moment, pompierii acționează pentru protecția vecinătăţilor, dar, mai ales, pentru limitarea și lichidarea incendiului.

În urma incendiului, locuința a fost degradată  în proporție de aproximativ 90%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*