Home » Local » Dumitru Buzatu rămâne în arest! În opinia judecătorilor, măsura arestului preventiv este legală și temeinică

Dumitru Buzatu rămâne în arest! În opinia judecătorilor, măsura arestului preventiv este legală și temeinică

În cursul zilei de astăzi, judecătorii Tribunalului Vaslui au decis că Dumitru Buzatu, președintele suspendat al Consiliului Județean Vaslui, va rămâne în acest. În opinia judecătorilor, măsura arestului preventiv este legală și temeinică.

Avocații lui Dumitru Buzatu au la dispoziție 48 de ore pentru a contesta la Curtea de Apel Iași decizia judecătorilor Tribunalului Vaslui care au considerat astăzi că măsura arestului preventiv este una legală și temeinică.

„În baza art. 348 raportat la art. 207 alin. 1,4 Cod procedură penală, verifică și constată legalitatea și temeinicia măsurii arestului preventiv luată față de inculpatul Buzatu Dumitru. Menține măsura arestului preventiv luat față de inculpatul Buzatu Dumitru, care urmează să fie verificată periodic în termenul de 30 de zile prevăzut de art. 207 alin. 6 Cod de procedură penală. Instanța verifică și constată legalitatea și temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată față de inculpatul Judele Radu. Menține obligațiile dispuse în sarcina inculpatului Judele Radu prin, așa cum au fost modificate de Curtea de Apel Iași. Menține măsura arestului la domiciliu luată față de inculpatul Judele Radu, care urmează să fie verificată periodic în termenul de 30 de zile. Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. Constată că inculpații Buzatu Dumitru și Judele Radu au fost asistați de avocați aleși. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia Tribunalului Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*