Home » Local » Au fost modernizate cantina și căminul internat de la Școala Profesională Specială „Sfânta Ecaterina” din Huși

Au fost modernizate cantina și căminul internat de la Școala Profesională Specială „Sfânta Ecaterina” din Huși

Consiliul Județean Vaslui, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului cu finanțare europeană destinat elevilor cu cerințe educaționale speciale, intitulat „Reabilitare, modernizare și dotare Școala Profesională Specială „Sfânta Ecaterina” din Huși”.

Prin acest proiect au fost reabilitate cantina și căminul internat, clădiri construite la începutul anilor 1970 și care au necesitat lucrări de intervenție.

„Această unitate școlară avea nevoie de o asemenea investiție, pentru ca elevii să învețe într-un mediu civilizat. Am avut prin PNDL de construit aici o școală de la zero, iar prin acest proiect am reabilitat cantina și căminul internat. Nu ne vom opri aici. Avem în administrare patru școli incluzive, cărora le acordăm o atenție deosebită, în așa fel încât acestea să demonstreze că sunt școlile consiliului județean”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Elevii Școlii Profesionale Speciale „Sfânta Ecaterina” Huși beneficiază de o cantină modernă, cu o capacitate de 90 de locuri pe serie, un cămin internat cu o capacitate de cazare de 111 locuri, precum și spații destinate recuperării, socializării și recreerii.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*