Home » Local » Accident grav în zona pensiunii MIRA! Două dintre cele șase victime erau încarcerate

Accident grav în zona pensiunii MIRA! Două dintre cele șase victime erau încarcerate

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) , o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DE 581 (DN24) în zona pensiunii MIRA. La intervenție participă și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

În accident sunt implicate două autoturisme, în care se aflau persoane. Până la sosirea echipajelor de intervenție, patru persoane s-au autoevacuat. Pompierii au găsit două victime încarcerate. Până acum a fost descarcerată o persoană și se lucrează pentru descarcerarea celei de-a doua victime.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane, între care și doi copii minori. Două dintre cele șase victime erau încarcerate.

Pompierii au descarcerat cele două victime. Bărbatul și femeia au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, în cod roșu de urgență medicală.

Celelalte patru victime , doi adulți și doi copii sunt transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele acuzând  dureri cervicale și ale membrelor.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*