Home » Local » Directorii din domeniul sănătății au fost convocați la Prefectura Vaslui

Directorii din domeniul sănătății au fost convocați la Prefectura Vaslui

Astăzi, în calitate de prefect al județului Vaslui, Daniel Onofrei a convocat o întâlnire cu factorii de răspundere din domeniul sănătății, având ca obiectiv discutarea și analizarea stării sistemului medical din județ. În cadrul acestei întâlniri, s-au purtat discuții constructive cu managerul Spitalului din Barlad și cu reprezentanții personalului medical, epidemiologi și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Vaslui, în vederea asigurării unei atenții corespunzătoare acordate sănătății populației.

„Scopul acestei întâlniri a fost de a evalua modul în care sunt gestionate resursele și de a identifica posibilele probleme și soluții pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite comunității. Am dorit să subliniez importanța acordată sănătății publice și să mă asigur că toate instituțiile implicate în domeniul medical acționează în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare.

În urma discuțiilor purtate, am identificat o serie de aspecte care necesită atenție și am convenit asupra unor măsuri concrete care urmează a fi implementate în vederea îmbunătățirii sistemului medical din județul Vaslui.

Această întâlnire reprezintă un pas important în eforturile noastre comune de a asigura accesul la servicii medicale de calitate și de a promova sănătatea și bunăstarea cetățenilor județului Vaslui. Vom continua să colaborăm strâns cu toți factorii implicați în domeniul sănătății pentru a asigura îmbunătățirea continuă a sistemului medical și pentru a răspunde nevoilor cetățenilor într-un mod eficient și responsabil „, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu , Daniel Onofrei.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*