Home » Local » Lovitură la sediul unei firme din municipiul Vaslui! Un tânăr a furat suma de 52.500 de lei

Lovitură la sediul unei firme din municipiul Vaslui! Un tânăr a furat suma de 52.500 de lei

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Laza, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Laza, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că, la data 28 decembrie 2023, ora 19.30, tânărului bănuit de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, în punctul de lucru al unei societăți comerciale de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, și ar fi sustras, dintr-un dulap, o sumă de bani.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 52.500 lei și a fost recuperat în proporție de aproximativ 30%.

Astăzi, 4 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*