Home » Local » Reținut de polițiști! Un bărbat din Drânceni și-a lovit soția cu pumnii și picioarele

Reținut de polițiști! Un bărbat din Drânceni și-a lovit soția cu pumnii și picioarele

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Drânceni,  județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie.

La data de 29 decembrie 2023, ora 23.46, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o femeie este agresată de soțul acesteia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au stabilit că, în noaptea de 29/30 decembrie 2023, persoana vătămată, femeie în vârstă de 35 de ani, din Drânceni, ar fi fost agresată de către soț, fiind lovită cu pumnii și picioarele în zona corpului și a capului.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 8 – 9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare emise de către medicii legiști.

Polițiștii au emis împotriva bărbatului de 40 de ani un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta a fost evacuat din locuință și prin care acesta a fost obligat să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de soția sa.

La data de 4 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Huși l-au reținut pe bărbatul cercetat, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*