Home » Local » Scandal într-un club din municipiul Huși! Trei tineri au fost reținuți pentru lovire

Scandal într-un club din municipiul Huși! Trei tineri au fost reținuți pentru lovire

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 20 de ani, din comunele Vetrișoaia, Crețești și Berezeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au probat activitatea infracțională a trei bărbați din comunele Vetrișoaia, Crețești și Berezeni, bănuiți că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat două persoane, la data de 28 decembrie 2023, într-un zona unui club din municipiul Huși.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 27/28 decembrie 2023, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spontane, persoanele cercetate ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 19 ani, din comuna Duda Epureni, județul Vaslui.

La data de 4 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au luat față de cele trei persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*