Home » Local » Căutat de autorităţile din Rusia! Condamnat la 15 ani pentru crimă, depistat și reținut în Albița

Căutat de autorităţile din Rusia! Condamnat la 15 ani pentru crimă, depistat și reținut în Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Rusia, care era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de crimă.

În data de 06 ianuarie a.c, în jurul orei 13.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă Interpol cu mențiunea persoană urmărită internațional în vederea arestării, emisă de autorităţile din Rusia, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de crimă pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*