Home » Administratie » CL Vaslui a prelungit perioada de execuție a proiectului privind extinderea parcului Copou

CL Vaslui a prelungit perioada de execuție a proiectului privind extinderea parcului Copou

Perioada de implementare a proiectului „Reconversia unui teren degradat din zona Copou în zona verde și de agrement” a fost prelungită cu o perioadă suplimentară de 12 luni, până la data de 31 decembrie  2024. Investiția este finanțată în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4.

Cheltuielile estimate pentru finalizarea proiectului ce vor fi realizate după data de 31 decembrie 2023 sunt în cuantum de 570.000 lei inclusiv TVA, și vor fi susținute din bugetul local.

Consiliul Local (CL) Vaslui se angajează să asigure funcționalitatea proiectului după finalizare. Aceasta include alocarea resurselor necesare pentru întreținerea și operarea corespunzătoare a proiectului.

Suma totală alocată pentru execuția proiectului prinvind reconversia unui teren degradat din zona Parcului Copou în zonă verde și de agrement este în valoare de 14.271.546 lei.

Prin proiectul propus se va realiza extinderea Parcului Copou pe o suprafață de 1,6 hectare, teren care se învecinează  cu parcul Copou și strada Andrei Mureșanu. Investiția constă în reconversia acestui teren nefolosit, care are gropi adânci de peste doi metri, în urma demolării unor contrucții anterioare.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*