Home » Culture » În așteptarea bugetului! 2024 va fi un an bogat în evenimente la Biblioteca Județeană Vaslui

În așteptarea bugetului! 2024 va fi un an bogat în evenimente la Biblioteca Județeană Vaslui

În ultimii ani, numărul vizitatorilor la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a crescut constant. Și pentru acest an, conducere instituției speră că se va înregistra un număr mare de utilizatori.

Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui, a spus că în anul 2024 este fixat un plan generos de eveninente, care se vor concretiza abia după aprobarea bugetului.

„Noi ne-am trecut foarte multe lucruri și multe le vom face fără un efort financiar mare. Dar, în general, multe evenimente de peste an nu pot fi făcte fără bani. Ai nevoie de afișe, ai nevoie de invitați, ai nevoie de fel de fel de lucruri conexe care pun în valoare un eveniment. Nu poți să genereze ceva pentru Ziua Culturii Naționale sau pe Unirea Principatelor sau pe Dragobete etc. fără a avea o anumită sumă de bani. Spre bucuria noastră, cei care diriguiesc destinele acestui județ au înțeles că evenimentele se fac cu foarte mult entuziasm, dar în același timp și cu bani. Noi sperăm ca să avem un buget care să ne permită punerea în operă a cel puțin 75-80% din ce ne-am propus”, a precizat Gelu Bichineț.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*