Home » Local » Patru drumuri județene închise temporar circulației!

Patru drumuri județene închise temporar circulației!

Patru drumuri județene sunt închise circulației din motive de siguranță și pentru a da posibilitatea utilajelor de deszăpezire să intervină prompt, urmând ca în cel mai scurt timp aceste sectoare de drum să fie redate circulației rutiere.

Este vorba despre DJ 244K, tronson Tanacu-Bălțați, DJ 243B, tronson Bârlad-Crâng-Ciocani, DJ 242F, tronson Grăjdeni-Brădești, și DJ 247, tronson Codăești-Dănești.

„Circulația pentru localitățile Vinderei și Brădești este asigurată prin DN 24D – DJ 242C, Gara Docăneasa, respectiv DJ242G, Vinderei. La Codăești, accesul se face din DN 24, iar la Dănești se poate circula prin localitatea Telejna, pe DJ 247”, a precizat Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Pe alte 14 sectoare de drumuri județene se circulă pe un singur fir, iar la această oră echipele de la SC LDP Vaslui intervin pentru deszăpezirea în totalitate a acestora. Este vorba despre DJ 244 K Muntenii de Sus-Tanacu, DJ 245 A Lipovăț-Bogdana, DJ 248A (limită Iași-DN 15D), DJ 245C Bogdănița, DJ 244A Gara Roșiești-Gura Idrici-Vutcani, DJ 284 Arsura-Ghermănești, DJ 244D Huși-Țăbălăiești, DJ 244B Dimitrie Cantemir-Gușiței, DJ 244C Dimitrie Cantemir-Urlați, DJ 243 Pogana, DJ 244E Miclești-Boțești, DJ 207H Vaslui-Chițoc, DJ 246 Codăești-Tăcuta și DJ 244M Crasna-Albești.

„Este viscol puternic ce formează suluri de zăpadă pe partea carosabilă. Utilajele de la SC LDP Vaslui acţionează, însă munca drumarilor este zădărnicită de vântul puternic. Sfătuim participanţii la trafic să circule cu prudenţă şi să nu plece la drum fără a avea maşinile echipate corespunzător”, a mai spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*