Home » Local » Poliția Locală Vaslui: Șoferii să plece la drum numai dacă este strict necesară deplasarea cu autovehiculul

Poliția Locală Vaslui: Șoferii să plece la drum numai dacă este strict necesară deplasarea cu autovehiculul

În această perioadă, echipaje ale Poliției Locale Vaslui vor fi prezente în trafic, pentru a contribui la fluidizarea circulaţiei pe drumurile municipiului, având în vedere că depunerile de zăpadă depășesc 10-15 cm.

Situația este monitorizată de administratorul drumului public, astfel încât să se poată asigura o cât mai eficientă coordonare a intervenţiilor cu utilaje de deszăpezire.

Pentru evitarea blocajelor în trafic, atenționăm conducătorii auto să plece la drum numai dacă este strict necesară deplasarea cu autovehiculul și numai dacă acesta este echipat corespunzător, pentru condiții de iarnă.

Totodată, rugăm participanții la trafic să respecte semnalele efectuate de polițiștii locali în scopul fluidizării circulației.

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben, valabilă pentru intervalul 7 ianuarie, ora 18 – 9 ianuarie, ora 10, când sunt anunţate intensificări ale vântului, polei, ninsori moderate cantitativ şi viscol, inclusiv pentru municipiul Vaslui. În intervalul menționat va ninge și va fi viscol. Vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 55-70 km/h, iar vizibilitatea va fi redusă.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*