Home » Local » Primăria Vaslui face un apel la agenții economici și asociațiile de proprietari să participle la curățarea zăpezii

Primăria Vaslui face un apel la agenții economici și asociațiile de proprietari să participle la curățarea zăpezii

„Valul de ninsoare, dublat de viscolul puternic, a afectat circulația în tot municipiul în moduri pe care fiecare le-a perceput diferit. Unii vasluieni au contribuit activ la curățarea zăpezii pe zonele de interes, alții au ales să blameze autoritățile publice. În ciuda eforturilor salariaților SC Goscom SA și Primăriei Vaslui, viscolul a făcut imposibilă curățarea carosabilului și trotuarelor la un nivel satisfăcător pentru acest moment din an.

Rugăm astfel agenții economici, asociațiile de proprietari și persoanele fizice din orașul nostru să contribuie activ la curățarea zăpezii din jurul clădirilor, interiorul curţilor și de pe căile de acces, precum şi drumurile aferente locuințelor individuale, colective sau spațiilor comerciale în care își desfășoară activitatea.

Semnalați corespunzător zonele de acoperiș de pe care există pericolul liftării zăpezii peste pietoni și solicitați ajutorul prin apel gratuit la TelVerde 0800800780 în cazul formării de țurțuri periculoși la streșini, care nu pot fi eliminați în condiții de siguranță de către persoanele fizice.

Mulțumim pe această cale acelora dintre dumneavoastră care ne sunt deja alături în derularea lucrărilor de sezon și îi asigurăm de întreaga noastră considerație!”, se arată în mesajul Primăriei Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*