Home » Local » Infracțiuni contra siguranței circulației! Polițiștii din Negrești au reținut un bărbat din comuna Ciurea

Infracțiuni contra siguranței circulației! Polițiștii din Negrești au reținut un bărbat din comuna Ciurea

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ciurea, județul Iași, bănuit de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 10 ianuarie 2024, ora 10.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, aflați în serviciu de patrulare și supraveghere trafic rutier pe drumul județean DJ 248, în localitatea/comuna Rebricea, județul Vaslui, au depistat și oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ciurea.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 10 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reținut bărbatul cercetat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*