Home » Administratie » Fermierii au depus mai multe revendicări la Prefectura Vaslui! Autoritățile îndeamnă la calm protestatarii

Fermierii au depus mai multe revendicări la Prefectura Vaslui! Autoritățile îndeamnă la calm protestatarii

În contextul protestelor masive ale fermierilor și trabsportatorilor din ultimele zile, concuderea Prefecturii Vaslui a avut o întâlnire cu reprezentanții fermierilor. La discuție au participat și șefii Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Sistemului de Gospodărire a Apelor și Agenției Naționale a Îmbunătățirilor Funciare, cu scopul de a oferi protestatarilor răspunsuri la problemele cu care aceștia se confruntă în activitatea de zi cu zi.

„Sunt optimist că, prin intermediul dialogului deschis și pașnic, vom identifica soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor semnalate. Încă din cursul săptămânii trecute, am manifestat disponibilitatea pentru dialog și astăzi am primit o serie de revendicări și probleme specifice județului Vaslui. În timpul discuției, am subliniat faptul că, în colaborare cu conducătorii instituțiilor deconcentrate, ne vom implica activ în soluționarea acestor solicitări. În același timp, facem un apel la calm către reprezentanții transportatorilor și fermierilor, îndemnându-i să respecte legislația în timpul acțiunilor lor. Suntem hotărâți să menținem un climat de dialog și colaborare, cu speranța că vom găsi împreună cele mai potrivite soluții pentru întregul context”, a spus Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*