Home » Business » O delegație economică din județele Vaslui și Iași va fi prezentă la Chișinău la Expoziția „Fabricat în Moldova”

O delegație economică din județele Vaslui și Iași va fi prezentă la Chișinău la Expoziția „Fabricat în Moldova”

de Dănuț CIOBANU 

Județele Vaslui și Iași vor fi prezente cu o delegație de circa 65 de oameni de afaceri  la Expoziția „Fabricat în Moldova”. La eveniment vor expune circa 450 de firme din domenii precum confecții, încălțăminte, industria alimentară, IT, industria constructoare de mașini. Antreprenorii locali vor participa la un program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice etc.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultura (CCIA) Vaslui va organiza la sfârșitul lunii ianuarie 2024 o misiune economică la Chișinău. Deplasarea va avea loc sub egida Centrului Bilateral de Afaceri România – Republica Moldova, cu prilejul deschiderii expoziției „Fabricat în Moldova”. Expozitia este cea mai mare manifestare comerciala a anului, organizată în țara vecină.

„E de apreciat numărul mare de participanți care și-au manifestat dorința și sper să rămână în final, în așa fel încât județul Vaslui să participe împreună cu județul Iași cu o delegație consistentă. Este vorba în total de circa 65 de oameni de afaceri, din care în jur de 40 sunt din județul nostru”, a spus Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

La fel ca în anii trecuți, agenda misiunii cuprinde participarea la deschiderea oficială a evenimentului, program de întâlniri la târg, vizitare de obiective economice. De asemenea, oamenii de afaceri vasluieni care vor face deplasarea în țara vecină vor avea posibilitatea să participe la acțiuni de networking și parteneriat de afaceri împreună cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova.

Circa 450 de firme din domenii precum agricultură, confecții, încălțăminte, industria alimentară, IT, industria constructoare de mașini etc. vor participa la această manifestare.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: