Home » Local » Incendiu în Laza! Pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei femei în vârstă de 93 de ani

Incendiu în Laza! Pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei femei în vârstă de 93 de ani

Începând cu ora 05:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Bejenești, comuna Laza. Încă de la începutul misiunii, pompierii au primit informația cum că este foarte posibil ca în incendiu să fi fost surprinsă o persoană.

Din cauza terenului accidentat și a zăpezii viscolite în acea zonă, pompierii militari nu s-au putut apropia cu autospecialele la o distanță mai mică de circa 110 metri. Au fost formate două dispozitive de intervenție de peste 120 metri liniari fiecare, pompierii ajungând astfel la locul focarului. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, acoperișul și tavanul fiind prăbușite cu totul.

În interiorul locuinței, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei femei în vârstă de aproximativ 93 ani. După mai bine de o oră și jumătate de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, din locuință rămânând doar pereții exteriori. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*