Home » Local » 32 de apartamente ANL pentru tinerii din Negrești! Locuințele vor fi repartizate în această primăvară

32 de apartamente ANL pentru tinerii din Negrești! Locuințele vor fi repartizate în această primăvară

În perioada mai-iunie 2024, Primăria Negrești va da în folosință 32 de apartamente din cele două blocuri cosntruite prin ANL. Cele două blocuri sunt în faza de finalizare și se lucrează la sistematizarea exterioară.

„Au fost finalizate lucrările la aducțiunea de apă, canalizare, gaze naturale și energie electrică. Se lucrează la parcări și montarea de pavele. Din cauza vremii, în luna ianuarie nu am putut intra să intervenim acolo. Sper că în primăvară sau la începutul verii să dăm în folosință apartamentele din cele două blocuri ANL, pentru că sunt 32 de apartamente și avem 50 de cereri. Tinerii își doresc o locuință nouă și sperăm să finalizăm aceste lucrări cât de repede se poate”, a spus Cristi Rusu, primarul orașului Negrești.

În ultimii ani, la nivelul orașului Negrești s-a extins rețeaua de electricitate pe strada Aleea Plopilor și în satul Cioatele unde municipalitatea acordă locuri de casă pentru tineri.

A fost extinsă și rețeaua de gaze naturale și sunt alimentate cu gaze naturale instituții publice esențiale cum ar fi grădinițe, școli, Casa de Cultură (parțial) și două săli de sport.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*