Home » Local » Trei tineri din municipiul Vaslui au spart mai multe magazine din două piețe agroalimentare

Trei tineri din municipiul Vaslui au spart mai multe magazine din două piețe agroalimentare

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, din municipiul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a 3 tineri, din Vaslui, bănuiți de comiterea înfracțiunii de furt calificat, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în mai multe spații comerciale din două piețe agroalimentare, dar și din alte zone din municipiul Vaslui, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani și un telefon mobil.

În cauză, la data de 21 ianuarie 2024 au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, pe numele celor 3 tineri. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 6000 de lei, acesta nefiind recuperat.

La data de 21 ianuarie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de persoanele bănuite de comiterea infracțiunii măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 22 ianuarie 2024, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanță de judecată care dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, pentru două dintre persoanele cercetate, cea de-a treia urmând a fi cercetată în stare de libertate.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*